קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/10/2006 | 19:47 | מאת: מיה

שלום לך אני בת 30 ואני חושבת שיש לי בעיות של קשב אני עכשיו לומדת. ואני יכולה להיות מרוכזת במורה ופתאום להיות מרוכזת במשהוא אחר. יותר חולמנות,וגם מה שאני לומדת לא ניכנס לי בכלל לזיכרון. לרגע נזכרת ולאחר מיכן שוכחת הכל יש לציין שתמיד זה היה ככה גם בבית ספר ואפילו תעודת בגרות אין לי . שאלתי היא היכן אפשר לעשות את הבדיקה ,ואם בכלל מה שכתבתי זה מראה על הבעיה תודה מראש מיה .

מיה שלום רב, ברכותי על נכונותך ללמוד בגיל 30 ש', ועל מאמציך לפתור קשיים שלא טופלו בעבר. הסימנים שאת כותבת עליהם עשויים לרמז על קשיי קשב וריכוז, וכנראה גם קשיים באיחסון המידע בזכרונך, עקב הריכוז הירוד. בעולם ובארץ קיימים אבחוני קשב וריכוז ייחודיים לגילך. אנא כיתבי לפורום באיזה איזור את גרה, ואנו נמליץ על מכון איכותי בו תוכלי לעבור אבחון ולקבל טיפול בהתאם לממצאים. הצלחה רבה בלימודיך, ד"ר מ. למפיט

04/11/2006 | 12:09 | מאת: יואב

שלום, אני בן 30 וגר בת"א וגם מעוניין להבדק. אודה לך באם תמליץ לי על מקום מוסמך ואיכותי. תודה רבה!

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה