בעיות זיכרון

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/11/2006 | 15:24 | מאת: גלי

שלום רב, בתקווה שפניתי אל הפורום הנכון לפנייה הנ"ל.. אני בת 26 וכבר שנים שאני סובלת מזכרון קצר, השנים הרחוקות יותר בחיים כאילו נמחקו - לא זוכרת תקופות מסוימות והכי חשוב שהדבר מקשה על לאחרונה במהלך חיי היומיום, הן בעבודה (כמזכירת לשכה) והן בחיי האישיים עם בעלי. הייתי רוצה לקבל המלצות הנחיות וסיוע כיצד אוכל לחזק ולשפר את הזכרון, מבחינת תרגול או תוספים לדוגמא. אשמח על התייחסותכם בהקדם.

גלי שלום רב, אכן את במקום הנכון. נשמח לייעץ לך. אנא כיתבי לי לדואר האלקטרוני [email protected] היכן את גרה, בהמשך לכך אכתוב לך המלצה מפורטת. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה