אבחון הבסיס הנוירולוגי לבעיית ריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/11/2006 | 23:06 | מאת: שרי

אני סטודנטית המתקשה להתרכז. פניתי לפסיכולוגית - מומחית לביצוע איבחון פסיכודידקטי במבוגרים. לאחר תשאול ושיחה, היא טענה כי אני אכן סובלת מבעיית של ריכוז וכי עלי לפנות לנוירולוג כדי לבחון האם הבסיס פיזיולוגי. במידה ולא ימצא ליקוי פיזיולוגי היא הציעה שיתכן שהמקור הינו אמוציונלי ושאחזור אליה. אני מבקשת: א. שם של נוירולוג המומחה לאיבחון הסיבה או המקור לבעיית ריכוז במבוגרים ב. האם אכן נוירולוג יכול לאבחן את המקור לבעיה כזו? אנא תשובתך המהירה

שרי שלום רב, אכן ניתן לאבחן האם הבסיס להפרעת הקשב והריכוז הינו אורגני (נוירולוגי) ולהבדיל זאת מהאפשרות של סיבות רגשיות. כיתבי לי לדואר האלקטרוני [email protected] באיזה איזור בארץ את גרה, ואני אשיב לך כתובת ומס' טלפון. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה