חוגים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/11/2006 | 18:44 | מאת: אבי

יש לנו ילד כבן 9 שלוקח 1.5 כדור של 10מ"ג יש לצין שעל הבוקר הוא קם עם עצבים אוכל משהו בולע את הכדור הולך לבית הספר . בבית הספר סך הכל מצבו סביר אולם אחר הצהריים הוא שוב משתגע מנבל את הפה מרביץ לאחותו ולא בוחל בשום אמצעים כלפינו כולל אלימות הלכנו לפסיכולוגים אולם חוץ מלפשוט את עורנו לא תרמו במאומה. מה עושים האם יש איזה שהוא פסיכולוג מומלץ או לחילופין חוגים מסויימים וכן מה לגבי בעלי חיים כגון כלב ניסינו אומגה 3 אולם קשה לו לבלוע את הכדור תודה מראש

אבי שלום רב, אנא זכור כי, מי שסובל הכי הרבה הינו הילד. יש לעזור לו תחילה תרופתית, באמצעות תרופה שפועלת כל היום, כולל שעות אחר הצהריים. כדור אחד בבוקר, שעובד יותר שעות. בבקשה כתוב לפורום מה משקלו של הילד, באיזו שעה הוא יוצא בבוקר מהבית וכמה שעות הוא לומד. כמו כן, כתוב לפורום באיזה איזור אתם גרים, עמ"נ שאוכל לייעץ לכם לגבי חוגים. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

13/11/2006 | 06:07 | מאת: אבי

שלום ד"ר הילד יהיה במרץ בן 9 שוקל 25 יוצא מהבית בשעה 8 בבוקר וחוזר באחת לבד עד חמש והבעיות מתחילות משעה חמש וביום שישי אחר הצהריים וכן בשבת שכן אנו אנשים עובדים והוא לבד בצהריים כמו כן אנו גרים בפתח תקווה בתודה אבי

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה