לחץ דם נמוך ורטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

10/11/2006 | 20:10 | מאת: עידן

לכבוד ד"ר מאיר למפיט כידוע לך אני אמור לפגוש את ד"ר מירי כץ אך לפני כן היא שלחה אותי לבצע בדיקות ושמתי לב שהלחץ דם שלי נמוך מאוד92/58 האם זו יכולה להיות כל הבעיה לתשישות? ומה עושים במצב כזה? אשמח לחוות דעתך שכן יש לה משקל כבד אצלי. בתודה מראש עידן

עידן שלום רב, כל הכבוד על התמדתך. אני מבין שגם הרופאה שפנית אליה סבורה שהסיבה לתשישות צפויה להיות שונה מאשר עצם הטיפול התרופתי. הנני ממליץ לך לבדוק (אצל אנדוקרינולוג) את תפקודי התריס, תפקודי הכליה, תפקודי יותרת הכליה, אלקטרוליטים בדם ובשתן. כמו כן לבקש מרופא המשפחה לבדוק ספירת דם, כימיה מלאה, רמת ברזל ופריטין, שקיעת דם, CRP, משטח מהאף לבקטריולוגיה . להערכתי התשישות שלך איננה קשורה בתרופות. הסיבה קשורה, קרוב לוודאי, בלחץ הדם הנמוך ואולי בליקויים רפואיים נוספים. תודה על האמון, בהצלחה רבה, לעולם לא להרים ידיים !!! לאחר שתפתור את בעיית התשישות מחכים לך הלימודים, ואח"כ ההצלחה !!!! בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה