רטלין כמה לתת

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/11/2006 | 14:16 | מאת: נטע

09/11/2006 | 14:21 | מאת: נטע

תודות על התשובה המהירה המלומדת -השכלתי, הרופא המליצה על חצי כדור ולראות מה קורה, אנחנו לא רואים דבר האם לעלות לכדור, משקל הילד כ30 קג' והוא בן שש וחצי? כמו כן אם תוכל לפרט איפה ניתן טיפול הביו פידבק לילדים עם בעיות קשב וריכוז והאם הוא יכול לעזור גם למקרה של בעיות בזיכרון לתווך קצר? תודה

נטע שלום רב, בכבוד וברצון. אני מניח שקבלתם כדורי ריטלין 10 מ"ג. אם זה נכון, ושוב - רק לאחר שוודאת כי אכן הכדור הוא עשרה מ"ג ריטלין, אפשר בהחלט לעלות לכדור שלם, בבוקר, אחרי ארוחה קלה, ולפני היציאה מהבית. לגבי טיפולים נוירוקוגניטיביים: כיתבי לי לדואר האלקטרוני באיזה איזור אתם גרים, ואני אשיב לך בהתאם לכך (כתובת ומס' טלפון של מכון מומלץ באיזור מגוריך). בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה