קונצרטה..

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/11/2006 | 15:45 | מאת: בת 21

שלום, לאחרונה אובחנתי כסובלת מהפרעת קשב וריכוז והתחלתי טיפול בקונצרטה, בתחילה 18 מ"ג וכאשר לא נראה שום שינוי הועלה המינון ל54 מ"ג אך גם כעט אני לא מרגישה שיפור ואף מרגישה תשישות. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות? בנוסף סבלתי פעם ממעי רגיז ועתה נראה שהכאבים חזרו האם זה יכול להיות קשור?

שלום רב, יש לבחון מחדש את האבחנה ואת התאמת המינון של קונצרטה לבעייתך. ייתכן מאוד שהתשישות וכאבי הבטן קשורים בטיפול התרופתי. אני ממליץ לך לחזור אל המומחה שאבחן אותך, ולבקש ממנו לבדוק שוב את האבחנה ואת הטיפול. במידה ואין מענה נאות, לפנות לחוות דעת שנייה. לצערי, מעבר לכך לא ניתן לענות בפורום על התאמת התרופה ו/או המינון. נשמח לשמוע על התקדמותך, בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה