איך האבחון ישפיע על בית הספר

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/11/2006 | 15:06 | מאת: דקלה

מה ההשפעות של האבחון בבית הספר? האם יכריחו אותי ,במידה והאבחון יצא לא טוב, לשנות לו מסגרת לימודית? מפחדת מאוד לפגוע בילד וליצור סטיגמה שלילית שתהפוך אותו ל"מופרע". אנ יודעת שבסוף טובת הילד תעמוד בפני אך מה זכויותיי וחובתיי?

דקלה שלום רב, הילד שלך, כמובן. אף אחד לא יחליט במקומך. גם לא בית הספר. לטובת הילד, ולמען קידומו, עשי את האבחון הנדרש. אח"כ נייעץ לך מה לעשות עם התוצאות, ברצון רב . בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה