עיצה/המלצה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/10/2006 | 19:50 | מאת: עדי

שלום, אני בת 26 ולפני שנה אובחנתי ע"פ שיחה ומבחנים שלא במחשב (אך ללא T.O.V.A שנאמר לי שאין זה חשוב) כADD. הבעייה היא שאז הייתי "טירונית" בנושא ועברתי את האבחון אצל פסיכולוג קליני שמתמחה באבחון הק"ר וליקויי למידה. מסתבר שאף פסיכיאטר או אפילו רמב"ם (ראש המחלקת הנוירולוגית) לא מוכנים להכיר באבחון. הוצאתי כסף רב על האבחון ואני חיפאית וכאן באיזור אין מומחים למבוגרים בנושא ההק"ר שהם פסיכיאטרים או נוירולוגיים, שלא לדבר על מישהו שיש לו הסדר עם קופ"ח מכב"י, אבל על זה אני כבר מתפשרת. מאחר וניסיתי תרופות רבות לדיכאון ושום דבר לא עזר מאוד הייתי רוצה לנסות לרכוש את התרופה היקרה והמסובכת לרכישה "סטרטרה". העניין הוא שאני רוצה לעשות זאת בעזרת האבחון הקיים משום שכרגע אין באפשרותי להוציא כסף על אבחון חדש וגם לא זמן, מאחר ואין כ"כ בחיפה מקום שאני מרגישה שאוכל לסמוך עליו. סליחה על האורך, השאלה היא אם תוכל לייעץ/לכוון אותי בנוגע לפסיכיאטר/נוירולוג מחיפה שעוסק גם בהק"ר ויוכל לספק לי את הטפסים לתרופה על פי האבחון הקיים? מוכנה גם באופן פרטי. תודה.

עדי שלום רב, מצוקתך ברורה לי. מאחר והנושא אישי מאוד, וגם סבוך מאוד, אענה לך לדואר האלקטרוני שלך. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

16/10/2006 | 16:12 | מאת: ניני

דוקטור שלום, האם תוכל לפרט לגבי התרופה? במה היא שונה מאחרות? במה היתרון שלה על אתרופות האחרות הקימות? תודה

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה