איך להתחיל בכלל את תהליך האבחון??.

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/11/2006 | 14:29 | מאת: דקלה

אני רוצה ללכת לאבחון עם בני בן ה 6, הלכתי לרופאת המשפחה אך היא שללה נוירולוג מהסיבה כי כשמגיעים לנוירולוג הטיפול לרוב בריטלין. אני רוצה להתעקש על אבחון, חשבתי כבר ללכת בצורה פרטית אך זה המון כסף. לאן פונים ולמי??? מהו המקום הקרוב ביותר אליי?? ( אני גרה בחולון). אני רוצה לעזור לילד כמה שיותר מהר ולא נראה לי כי הוא המקרה לריטלין.

דקלה שלום רב, התהליך פשוט למדי. אכתוב לך פרטים מלאים (שם - טלפון - כתובת, בהשתתפות קופ"ח) לדואר האלקטרוני שלך. מה כתובתך האלקטרונית ? בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה