באיזה גיל אפשר לאבחן

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/10/2006 | 10:31 | מאת: יעל

לד"ר למפיט שלום בני בן 5 ומאד קשה לו בגן. הוא מפריע בריכוז ואומר שזה לא מענין אותו. מסתובב הרבה וקשה לו בעבודה קבוצתית סביב שולחנות. הגננת אמרה לי שצריך לעשות לו אבחון אבל בקופ"ח אמרו שהוא צעיר מדי. מה לעשות? בתודה יעל

יעל שלום רב, האבחונים נעשים החל מגיל ארבע שנים והלאה, בכל גיל. כמובן, יש אבחון מתאים ושונה לכל גיל. ככל שמאבחנים מוקדם יותר, הפתרון פשוט יותר, ולכן לא כדאי להמתין. הפורום עומד לרשותך בכל מקרה של שאלה נוספת. בברכה, ד"ר מ. למפיט inbarml@inbar il.co.il

15/10/2006 | 22:39 | מאת: יעל

ד"ר למפיט שלום תדה על תשובתך המהירה. אולם, בפנייתי לקופ"ח כללית בה אני חברה הסבירו לי שאין אבחון כזה לילדים מתחת לגיל 6 וכעת אתה מסביר לי אחרת. אבקש אם תוכל לפרט היכן ניתן לערוך אבחון כזה והאם יש השתתפות של הקופה. בברכה ותודה מראש יעל

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה