ריכוזית / ריכוזית היפר

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/09/2007 | 21:37 | מאת: יעל

שלום, התוודעתי לתמצית צמחים ,אשר נקראת ריכוזית וריכוזית היפר, באמצעות כתבה בעיתון והתחלתי להשתמש בה עם בני בן ה- 11. ע"פ התווית בתמצית של מס' צמחים כגון : אדמונית לבנה, מרווה אדומה, לוטוס, פסיפלורה וכו' (אם יהיה צורך אפרט את כל הרכיבים. לצורך השימוש (על בסיס של 3 פעמים ביום)יש למהול 3 CC ב-2 כפות מים רותחים על מנת שיתנדף האלכוהול ומכאן החשש שלי. האם מוכרת לכם החברה / התמצית כאמינים? האם הדבר אכן יועיל ולא יגרום לאיזשהו נזק בעקבות שימוש רציף ? תודה. שאלתי

24/09/2007 | 23:24 | מאת: gilad

יש מטופלים שהגיעו אחרי שימוש בריכוזית שהמוצר עשה התחלה טובה ויש מטופלים בכלל שהמוצר לא מזיז להם והחריף את מצבם ברפואה צמחים בכל מקרה צריך להזהר כי יש לצמחים קונטרא אינדיקציות וצריך לדעת מה יש במוצר ואם הוא מתאים לאדם, כי צמח הוא כמו תרופה ויש לו תופעות לוואי ולא לכל אדם הוא מתאים. לכן חשוב להיוועץ במומחה לצמחים או נטורופט. גילעד

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה