האם לתת בחופשים את הריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

17/09/2007 | 10:20 | מאת: לירז

בוקר טוב ד"ר בתי אובחנה בהפרעת קשב וריכוז ללא ההפרקטיביות , התחלנו בטיפול הריטלין בהמלצת הנירולוגית , בהתחלה כדור אחד 10 מ"ג עם מעקב. השאלה שלי היא האם צריך לקחת את הריטלין ברציפות גם כשאין ביה"ס כמו שישי שבת , חגים וכו', או שאפשר בחופשים להפסיק עם הכדור . האם זה לא פוגע באפקט הטיפול. עוד שאלה נוספת בבקשה , האם אפשר לתת בנוסף לריטלין משהו טבעי שנקרא קיו , אי , סי ששמעתי שעוזר לילדים עם בעיות קשב וריכוז ,או שאתה לא ממליץ. תודה ויום נעים

לירז בוקר טוב ושלום רב, ריטלין עוזר לילדים להתרכז בלימודים. לכן נותנים את התרופה אך ורק בימים בהם ילדים הולכים לביה"ס ולומדים. אין צורך לתת תכשירים "טבעיים" בנוסף לריטלין. זה לא עוזר בכלום. שנה טובה, הצלחה בלימודים לביתך, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה