האם טפול רפלקסולוגי יכול לעזור?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/09/2007 | 23:26 | מאת: מיכל

שלום אנחנו זוג הורים לילד בן 6, חוששים מרטלין קיבלנו המלצה לפנות לטיפול רפלקסולוגי האם יש למישהו ניסיון עם הטיפול הזה? עד כמה הטיפול הזה יעיל ,אם בכלל? האם יש לו השלכות? תודה מיכל

18/09/2007 | 12:37 | מאת: גילעד

שלום מיכל וגמר חתימה טובה כל טיפול אלטרנטיבי משלים הוא טוב עם מטפל טוב אפשר להגיע רחוק ההשלכות היחידות שיכולות להיות עד לאיזון הן שונות מאדם לאדם ברור שמנסים לאזן אדם יש דברים שיוצאים החוצה בדרך והתוצאות טובות אבל טיפול רפלסולוגיה לבדו אינו מספיק, יש טיפולים בתמציות של באך ותמציות קריסטלים ועוד שיטות טובות ברפואה המשלימה שהן יעילות מאוד גילעד

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה