צפייה בטלביזיה ובעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

10/09/2007 | 00:08 | מאת: איריס

http://www.starmed.co.il/News/2470 מה דעתך, ד"ר למפיט ? שנה טובה ומבורכת

איריס שלום רב, במאמר הנ"ל כתוב: " ממצאים אילו בלתי תלויים במשתנים אחרים שעלולים היו להשפיע על הטית התוצאות " יתרה מזאת: הקריטריונים להפרעות קשב וריכוז בקבוצות הנבדקים הכלולים במחקר היו קריטריונים סובייקטיביים, לא אובייקטיביים - עובדה זו מחלישה מאוד את המשמעות המדעית של תוצאות המחקר ושל המאמר כולו. בברכת שנה טובה, ד"ר מ. למפיט נ.ב.: בזאת לא אמרתי שאני תומך בשעות ארוכות מול הטלויזיה. ללא ספק יש דברים נפלאים שילדים יכולים להנות מהם, ללא אלקטרוניקה (=מחשב + טלויזיה). :)

10/09/2007 | 16:54 | מאת: אמא מודאגת

ילדתי לוקחת כדור רטלין 10 מ"ג כשבוע ימים כאשר התחלנו לתת לה בהדרגה ביום הראשון שבו לקחה כדור של 10 מ"ג שלם היא התפרצה בכיתה לכן רציתי לשאול לגבי זמן ההשפעה שיש לכדורי רטלין והאים הם מונעים התפרצויות זעם?

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה