שבר בעצם הבריח

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

14/06/2010 | 15:02 | מאת: נירית

בת 46 טריאטלתית. לפני 5 שבועות התרסקתי מאופני כביש והתוצאה שבר בעצם הבריח + אצבעות שבורות שנותחו. יש לי תזוזה של 2 ס"מ (רואים קיצור משמעותי בין הצדדים) לא מישקל נושא ניתוחי ע"י הרופאים. פיזיוטראפיסט אמר לי כי לא אוכל לשוב לשחות ולרכב - האם נכון? האם כדאי לשקול נושא ניתוחי לצורך חזרה לפעילות ספורטיבית ללא הגבלה? גם הנושא האסטטי חשוב. אודה לדעתך.

רוב השברים בעצם הבריח מתחברים לבד ללא ניתוח ואין הגבלה תפקודית

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית