ציפורן בבהן שלא גדלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

28/05/2010 | 13:35 | מאת: טל

הציפורן בבוהן הגדולה הפסיקה לצמוח והבשר סביבה התחיל לתפוח ולעלות עליה. כירוג בצבא נתן לי לעשות אמבטיות עם מלח פעמים בשבוע ולמרוח אנטיביוטיקה מופירוסין ולהשאיר מכוסה בנתיים האזור התחיל להתנפח להאדים ולכאוב מה של היה עד עכשיו. ההשערה של הכירוג היא שיש פגיעה בעצב המטריקס . מה עלי לעשות? גם אין שום הפרשות!? אשמח לעזרה, אני חיילת לא היתה פגיעה ישירה של משהו כבד על הציורן

צריך לראות הציפורן כדי לתת אבחנה מדוייקת והמלצה להמשך טיפול.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית