דלקת בכתף

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

21/04/2010 | 11:34 | מאת: שולי

0544054-55שלום דוקטור, אני בת 60 ואובחנה אצלי דלקת בכתף המקרינה ליד ימין. 2 זריקות וכדורי אוטופן לא עזרו. לפי צילום ואולארסאונד הרופא קבע שיש חיכוך בין העצמות בכתף שגורם לדלקת קבועה. המליץ על ניתוח אטרוסקופיה בהרדמה מלאה. שאלותי: האם צריך לבצע MRI לפני הניתוח (גם אם זה על חשבוני) האם ניתן לבצע את הניתוח עם הרדמה מקומית בלבד כיצד ניתן לקבל המלצה על רופא מנתח טוב (יש ביטוח בנוסף לזהב של מכבי) תודה

לא ניתו לבצע ניתוחי כתף בהרדמה מקומית. בדרך כלל צריך לבצע MRI לכתף כדילבבדוק את תינות השרירים של שרירי הכתף מומחי הכתף הגדולים בארץ הם ד"ר משה פריטש מתל השומר וד,ר מוזס מאיכילוב.

07/05/2010 | 17:21 | מאת: מומי

לכל המעונין !!! לבדוק היטב אם צריך ניתוח .במידה וחייבים ,צריך לבדוק היטב את עברו ומקצועיותו של הרופא ,אני לא בדקתי ואכלתי אותה ,לא יפורסם שמו . אני מס חודשים לאחר הניתוח ועדיין עם כאביתופת וללא כל שיפור.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית