כאבי ירכיים בעקבות התעמלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

15/11/2006 | 16:52 | מאת: ליאת

התחלתי להתעמל לאחרונה, והתחילו לי כאבים בחלק החיצוני העליון של הירכיים. הייתי הבוקר אצל אורתופד שאבחן דלקת מקומית והמליץ על טיפול תרופתי. הוא אמר שהדלקת אינה במפרק, אלא במעיין "שקיות" שמפרידות את השריר מהעצם (משהו כזה). הוא רשם לי תרופה וכמה ימים של הורדת פעילות. השאלה היא - מה גרם לכך, ואיך להמנע מכך בעתיד? תרגילי התעמלות מסוימים שעדיף להמנע מהם? שכחתי לציין שבנוסף לכך אני גם הולכת כשלושת רבעי שעה שעה-וחצי ביום, כשחצי מהזמן הזה אני דוחפת עגלת תאומים כבדים. אני בת 33 ובריאה בד"כ.

16/11/2006 | 15:38 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום תרגילים לחיזוק שרירי הירך ייגרמו להחמרה זמנית בכאבים אולם בסופו של דבר השריר ייתחזק, "הדלקת" תעלם

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית