תינוק עם עקמת

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

08/01/2010 | 12:21 | מאת: גלית

שלום רב, יש לי תינוק בן 8 חודשים שגיליתי לו עקמת שהיא מומם מולד עשיתי לו רנטגן והדמית MRI ע"פ הפיענוח נאמר לי פה בפורום שהוא יצטרך מעקב על התבגרותו אבל שכדאי לי לפנות לרופא מומחה במומים מולדים כדי לודא שאין מום מולד נסתר. איך אני מחפשת רופא כזה? האם זה כירורג ילדים? האם תוכל להפנות אותי לרופא מומחה בתחום? תודה ויום טוב.

אני ממליץ שתתחילי מעקב אצל אוטופד מומחה לעמוד שדרה. הוא כבר ינבט אותך לרופאים אחרים במידת הצורך.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית