CT גב

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

27/12/2009 | 19:58 | מאת: Ilona

שלום, להלן תוצאות בדיקת CT שקיבלתי: טומוגרפיה ממוחשבת לעמוד שדרה צווארי ומותני: בגובה C5-6 בלט דיסקלי אחורי מסויד עם נטיה שמאלה ולחץ בינוני על השק. ללא בלטי דיסק משמעותיים נוספים. מבנים גרמיים ומפרקים שמורים. לורדוזיס שמור. ADI ודנס שמורים. טומוגרפיה ממחושבת לעמוד שדרה גבי: סקוליוזיס קמור לשמאל בגובה הסרעפות. פרט לכך ללא תהליכים הרסניים או בלסטיים. אשמח להסבר והמלצה. תודה מראש, אילונה

מה שחשוב זה הבדיקה הקלינית שלך והתלונות שלך. בלי לראות את הצילומים עצמם הפיענוח הוא חסר משמעות.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית