חולשה ברגליים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

30/10/2009 | 11:42 | מאת: חן ח

שלום ד"ר שמי חן ואני בת 19. לפני כשלוש שנים בדיוק היו לי שתי מקרי אפילפסייה- רעידות ואיבוד הכרה לכמה דק'. מאז לא קרה אירוע נוסף. אני נוטלת כדורים בוקר וערב הנקראים טגרטול 200 מ"ג. מאז, אני מרגישה חולשה ברגליים שאני חייבת לשבת אחרת אני מרגישה שאפול... רציתי לשאול ממה זה נובע? האם זה קשור להרגל הכדורים? לאלפילפסיה? או למשהו אחר?.... אשמח אם תענה. בתודה מראש וסוף שבוע נעים ובטוח, חן.

תתיעצי אם נרולוג יכול להיות שהחולשה היא תגובה לתרופות שאת לוקחת.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית