בדיקת emg שיוצאת טוב לפני ניתוח אבל ,,,,

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

08/11/2006 | 09:18 | מאת: עצוב

שלום לפני שעברתי ניתוח קיבוע צווארי , ביצעתי בדיקת emg ביידיים שיצאה בסדר גמור ולא היה לי שום פגיעה בעצב . ולמרות זאת ב mri ראו שיש לחץ על השק ופגיעה בעצב . איך זה יתכן ? ואיזה בדיקה צריכים לעשות אחרי הניתוח לראות מה המצב האמיתי של העצב והניתוח?

08/11/2006 | 14:14 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום לך יכולים להיות סימני "סבל" של חוט השדרה ב- MRI, מה נקרא מיאלופטיה ועדיין EMG יהיה תקין בתחילה. במשך הזמן בעית העצב מתורגמת גם לפגיעה פריפרית

07/06/2007 | 08:50 | מאת: חולה חושש

אני עומד לעבור בדיקת EMG בשל תלונה על כאב בכף היד. מה מטרת הבדיקה ומה התהליך שמתבצע בבדיקה. תודה.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית