ליפומה א-טיפיקלית

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

02/06/2009 | 17:47 | מאת: רון

זוגתי עברה כריתת גוש שומני בגב העליון האבחנה הנה atypical lipomatous tumor margins focally involved small neuroma present clinical correlation is necessary גודלו של הגוש הנו כ- 5 סמ" יש לציין כי לפני כ 6 שנים הוצאה גידול דומה מעט קטןיותר מאותו האזור האם תוכל להסביר לי בעברית פשוטה מהות הממצא והאם מדובר בסרטן? או משהו דומה?

הפטולוג אמור לתת את התשובה הסופית העם מדובר בגידול סרטני או לא . האורטופד האונקולוגי שהוציא את הגידול צריך לתת לכם את כל ההסברים . אם הכירורג שהוציא את הגידול הוא לא אורטופד אונקולוגי אלה כירורג כללי אתם צריכים להתייעץ עם אורטופד אונקולוג.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית