כאב בברך ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

16/05/2009 | 19:56 | מאת: בילי

שלום דוקטור, אני בת 39, בריאה,לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח אורטוסקופיה בברך שמאל עקב חבלה סיבובית של הברך במהלך ריקוד וקריעת מיניסקוס מדיאלי. לאחר הניתוח עשיתי פיזיוטרפיה, חיזוק שרירים, וחזרתי לתפקד הרבה בכח הרצון, וגם לרקוד (אני רקדנית בלהקת מחול). בעייתי היא שלפני כשלושה שבועות התחלתי להרגיש כאבים בברך ימין, שמתחזקים עם כיפוף הברך או בפעולת "סקוואט", האורטופד אמר שמדובר בדלקת בברך כתוצאה ממאמץ יתר של רגל ימין, ורשם לי "BETAREN" ל-10 ימים, אולם זה לא עוזר. מה עלי לעשות? מנוחה מוחלטת? פעילות מתונה של הברך? יש טיפולים אלטרנטיביים שאתה מכיר שעשויים לעזור לי? יש לי הופעה של להקת המחול עוד חודשיים בחו"ל ואני רוצה החלמה מהירה כמה שיותר מהר אנא עזור לי!!!

לדעתי הכאבים בגלל עומס יתר על הרגל בעקבות הניתוח בברך שמאל . מגן ברך GENUTRAIN P3 יכול עזור

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית