קרע בגיד בכתף

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

09/04/2009 | 09:18 | מאת: מנחם

אני בין 61 משחק באולינג 3 פעמים בשבוע לפני כשבוע חשתי כאב בכתף הלכתי לרופא משפחה והוא שלח אותי לעשות אולטרא-סאונד ואז גילו לי קרע חלקי בגיד 0.7 ס"מ subscapolaris tendon אז נשלחתי לעשות פיזוטרפיה אצל מעשה ספורט והמעשה הציע לי לרכוש חגורה מיוחדת תומכת כתף אם סילקון וגם מנוחה כחודש לפחות עד שיראה אותי אורטופד מומחה לכתפיים.אודה לך אם תוכל לעזור לי.

קרע בגידים סביב לכתף הוא ממצא שיגרתי מעל גיל 40 - ככל שהגיל מבוגר יותר הסבירות לקרע גדל גם ללא חבלה . מתחילים עם טיפול שמרני - תרופות לדלקת , פיזיוטרפיה וזריקות לכתף . לפעמים אם שום שבר לא עוזר- צריך לעבור ניתוח . בדרך כלל מנסים מספר חודשים של טיפולים שמרניים לפני שמחליטים על ניתוח

20/04/2009 | 18:46 | מאת: חוי

שלום מנחם ממליצה לך מאד לנסות וונדרפלקס הוא טבעי וממש עושה נפלאות ניתן להשיגו בחלק מבתי הטבע חוי

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית