תשובת MRI ברך

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

30/03/2009 | 09:35 | מאת: אריק

לאחר ארטרוסקופיה בברך אשר בוצע מיקרו שברים ובה נמצאו הנזקים הבאים : 1.נזק דרגה 4 בMFC. 2.נזק דרגה 3 סולקוספמורלי. 3.נזק דרגה 1 בפטלה. היום לאחר כ 9 חודשים אחרי הניתוח עדיין כאבים עזים בעליית מדרגות ,רגל כבדה בבקרים,קשה מאוד לרוץ יש לי לאחר ישיבה או שכיבה ממושכת נעילות של הברך עד שנשמע "קליק" וזה משתחרר. בוצע לי MRI ברך אשר תשובותיו הם: בקונדיל הפמורלי המדיאלי מודגמת בליטה קורטיקלית קטנה בקוטר 4 מ"מ במישור הצדדי הפנימי,עם אותות חריגים בסחוס המכסה בסמוך וסדק כמעט לכל עובי הסחוס בסמוך. מודגמים אותות חריגים מינימליים בסחוס המכסה את האספקט הקידמי של הקונדיל הפמורלי הלטרלי ,קרוב לGROOVE הפמורלי. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות מינימלית. לציין כי אני בן 33. מה הפרוש של תשובה זו. אודה על תשובתך.

תשובת הMRI משקפות את הממצאים של הברל בארטרטסקופיה - שינויי שחיקטיים

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית