אובדן כוח באגודל יד ימין ללא כאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

24/03/2009 | 18:28 | מאת: איתי

שלום רב, לאחרונה הבראתי מבעיית "מרפק טניס" ביד שמאל (ואני שמאלי) בזכות דיקור ומנוחה. חזרתי לאימון קל מאוד בחדר הכושר ביום שישי האחרון בבוקר וכאשר חזרתי ממנו אבדתי כמעט לחלוטין את היכולת להפעיל כוח באגודל יד ימין, קרי החזקת כוס, הברגות, תנועת מלקחיים בין האצבע לאגודל וכדומה. כוח האחיזה של האגודל ירדה לדעתי בכ-75% בכוח האגודל. לא הפעלתי שום שריר מיוחד בחדר הכושר, ערכתי חימום לפני ואחרי וזו פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה. אני עובד רוב היום מול מחשב אך כאמור אני שמאלי ובעבר חשש לתעלה קרפלית ביד שמאל טופל בהתאמת סביבת העבודה והכאבים נעלמו. מה עלי לעשות? עבור מאז שני לילות ולא נראה שהמצב מוטב אולם גם לא הורע. אשמח לעצתך, תודה, איתי

אני מציע לך להבדק ע"י אורטופד או אורטופד כף יד - יתכן ויש קרע של גיד או בעייה עצבית.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית