נתפס משהו וכאבים בצד השמאלי של הברך

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

24/02/2009 | 22:15 | מאת: דן

במהלך משחק כדורסל,תוך כדי תנועה, הרגשתי פתאום כאב בברך ברגל שמאל,בצד השמאלי של הברך.ממש על הצד. לא יכולתי להמשיך לשחק,וישנם כעת כאבים באזור והרגשה של משהו כמו תפוס בדיוק באותה נקודה ואזור. יכול ליישר ולכופף את הרגל.הכאב מקסימלי כאשר הכפוף הוא ב20-30 מעלות. שוב הכאב הוא על הצד של הברך. הכאב מגיע גם בהליכה או עליה במדרגות וישנה מין מגבלת תנועה מסוימת במצבים האלה,בעיקר בגלל בכאב בזוויות האלה. יש לציין שזה קרה לפני 3 שעות. מה יכול להיות? ומה כדאי לעשות?

אני ממליץ שתבדק ע"י אורטופד. יתכן שהמניסקוס או רצועה חיצונית של הברך נפגעה.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית