כבדות באיזור איבר המין/הילודה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

27/01/2009 | 09:42 | מאת: לירוש

דר' שלום! אני בת 40 לאחר 7.5 חודשים לאחר לידה שהיתה יחסית לעלייתי הגדולה במשקל (30 ק"ג) קלה מאוד.עד היום לצערי אני עם עודף משקל של 22 ק"ג!!הענין הוא שאני סובלת מתחושת כבדות באיזור הערווה/איבר המין!אני מתקשה ללכת חופשי ופעולות כמו לבישת מכנסיים והתכופפות הפכו להיות לא קלות עבורי!ברגע שאני מתכופפת ללבוש את המכנס אני מרגישה שעוד שניה הבטן נופלת לי וכבד לי מאוד.אני ממש מיואשת!לפני כמה חודשים עשיתי אולטרסאונד מפשעות והתגלה בקע מפשעתי קל ביותר, לאחר מכן גילה אורטופד שיש ליד דלקת בשריר/עצם הפוביס!כרגע אני עוברת טיפול פיזיוטרפי!אני גם רוצה לציין שבהריון סבלתי מסיפיוליזיס!עברתי גם בדיקה גניקולוגית לאחר 6 שבועות והכל תקין!מה זה בכל זאת?? אני ממש נואשת!! בעוד כמה חודשים ארצה להיכנס להריון נוסף מפאת גילי המתקדם אבל איך אוכל לסחוב את עצמי בהריון אם כרגע שאיני בהריון איני יכולה להתנועע בחופשיות! יש כאלה שאומרים שזה מעודף משקל לאחר שהייתי מאוד רזה הרבה שנים! אנא עזרו לי אני מיואשת לתשובתך אודה

לדעתי התלונות שלך קשורות לעודף המשקל. הדלקת בפוביס כנראה קשורה לסימפיזיוליזיז שהיה לך במהלך ההריון . לצורך תשובה מדוייקת יותר צריך לבשוק אותך

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית