ניתוח לייצוב רצועות קרסול

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

20/11/2008 | 15:59 | מאת: מושיק

שלום שמי מושיק ואני בן 19. אני סובל מזה מספר שנים מנקעים חוזרים במיוחד מימין, בעוד כשבוע וחצי אני עובר ניתוח לייצוב הרצועה (תחילה מימין), התגלה לי קרע ברצועות הקרסוליים מה שמביא לחוסר היציבות, אני עוסק בספורט המון ומשחק כדורסל עם מגן אייר קסט מה שלא הכי נוח אך הוא מונע את הנקיעות בינתיים, לפי הפתיחה שניראת בצילום טאלוס שביצעתי, אומרים לי שמומלץ לי הניתוח. אך אני מפחד בגלל החזרה לפעילות ספורטיבית לאחר מכן. ברצוני לשאול אותך מה אתה ממליץ בעניין הניתוח ולאור עיסוקי בספורט האם זה הכרחי? וכדי? והאם כמובן הניתוח הזה עוזר. ואחרי כמה זמן אני אחזור לפעילות ספורטיבית מלאה כמו שאני רגיל, אחרי הניתוח?

במידה ויש לךסימנים קליניים מובהקים של קרע ברצועות הקרסול ובמידה ואתה פעיל מאד בספורט אין מנוס מניתוח. השיקום לוקח כ חצי שנה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית