ציסטה מאחורי הברך

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

30/07/2008 | 16:04 | מאת: שרון

שלום רב, רבקש עזרה סופר מהירה בנושא זה, לאמא שלי שעברה ניתוח לניקוי הברך מנוזלים יש ציסטה מאחורי הברך והיא סובלת מזה כאבים איומים - אין לא לילה ולא יום. ישנם רופאים שעושים ניקוז של הציסטה בעזרת אולטרסאונד במקום. בהדסה עין כרם אין לי מושג מי עושה את הניקוז הזה ובהדסה הר הצופים יש רופא שנמצא עד אוקטובר בחו"ל. אני מחפשת היכן אפשר לעשות את ההליך הזה אפילו באופן פרטי על מנת לסיים את הסבל הזה מהר. אנו גרים באיזור ירושלים, אם מכירים מישהו מהאיזור מה טוב, אם לא - ניסע גם רחוק יותר. אנא ענו לי במהרה, תודה רבה.

לצערי אני לא מכיר אורטופדים בירושלים. אני ממליץ מאד על ד"ר גדעון בורשטיין מומחה לברכיים . המרפאה שלו ברמת-גן טל:03-6738090

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית