שוב שואלת...בהמשך לשאלה קודמת

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

28/07/2008 | 08:43 | מאת: אפרת

השאלה כמה זמן אסור ללכת לים?חודשיים ?חצי שנה? ומה בנוגע למס'ג ממתי אפשר להתחיל מהניתוח? תודה למיטב זיכרוני צלקות ניתוח טריות לא מגיבות טוב לשמש. אני ממליץ להמתין עם הים בשלב זה רציתי בבקשה לברר לגבי ניתוח להוצאת ליפומה בגב. אני אמורה להוציא בעוד שבועיים את התפרים,השאלה אם מותר לי ללכת לים?אחרי כמה זמן מהניתוח? ו...טיפולי מס'ג מותרים ואם כן ממתי ? תודה מראש

לאחר וביררתי את שאלתך אצל רופא עור- אין מניעה להיות בשמש לאחר הניתוח .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית