סונר ברך שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

30/03/2008 | 11:46 | מאת: בת 54

שלום, עשיתי בדיקת סונר ורשום:" תפליט בינוני בבורסה על פטרלית " מה פירוש התוצאה? באספקט שמאלי קידמי ציסטה פרמנסקלית קלה 11 מ"מ. ציסטה על שם בייקר עם תוכן הידי,הטרוגני,בקצה הקאודלי עדות לקרע וחלחול תוכן בתוך סיבי שריר התאומים. קיימת בצקת של סיבי השריר השכנים". מה התוצאות אומרות ומה הטיפול האפשרי? תודה מראש

הציסטות עם שקים עם נוזל בתוכו -כמו בלון עם מים- שהמקור הוא בתוך חלל הברך. אם הכאבים מתמשכים אני ממליץ לפנות לאורטופד ממוחה לברכיים- יתכן ותצרכי ניתוח ARTHROSCOPY .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית