עקצוצים בזרת יד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

26/02/2008 | 12:20 | מאת: דני

שלום רב, בשבוע האחרוון אני מרגיש עקצוצים בלתי נפסקים בזרת יד שמאל. אין הפרעה תפקודית חריגה ומדובר בתחושה לא נעימה שלא עוברת. אני מרגיש את הנימול לאורך האמה עד לאיזור הזרת. חשבתי שאולי זה בגלל שישנתי על יד שמאל בלילה אך זה לא המצב. אציין כי אני בן 30 ולאחרונה, נכנסתי לפעילות ספורטיבית עצימה (ריצות למרחקים בינוניים) לאחר שנים שלא עסקתי בספורט. מהו לדעתך הגורם והאם עלי לגשת לכירורג יד?

יתכן ויש לחץ על העצב האולנרי במרפק שמאל . שבוע זה לא מספיק זמן לבצע בדיקות - אם עוד 3-4 שבועות אין שיפור תיגש לאורטופד שיבדוק אותך וישלח אותך לEMG

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית