כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

20/10/2006 | 19:04 | מאת: נחום

שלום ד"ר. עברתי לאחרונה תאונת דרכים קלה בה פגע ברכבי רכב מאחורנית ומאז אני סובלת מכאבים בצוואר . בצילומים לא מצאו דבר . עברו כמעט שבוע ימים ויש לי עדיין כאבים בתנועה של הראוש ובזמן שינה . מה לדעתך ניתן לעשות ? האם הכאבים יחלפו ? האם אתה ממליץ על חגורת צוואר וטיפולים פיזיוטרפיים? תודה

21/10/2006 | 14:02 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

חבלת צליפת שוט- WHIPLASH, מציקה אבל חולפת כעת- כדורים לשיכוך כאבים (יש לי נסיון טוב עם אלגוליזין פורטה) בוודאי לא צווארון- טוב בטווח הקצר אבל מאריך את משך המחלה ומחליש שרירי צוואר מיישרים פיזיוטרפיה- ובכן, ברוב קופות החולים הכאבים יחלפו לפני שתורך יגיע... חימום מקומי- מצויין

02/11/2006 | 07:58 | מאת: שנן שר אוסטאופט

מידע על טיפול אוסטאופתי וצליפת שוט- WHIPLASH. http://www.osteo.co.il/heb_osteopathy_road_accident_car_crash_pain.html המטפל חייב לטפל בעדינות כאשר הפציינט חיוה תאונה. בברכה שנן שר אוסטאופט

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית