מידע על ניתוחי מיניסקוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

22/12/2007 | 09:44 | מאת: אלי

ע"פ המלצת מומחה ברכיים, בני בן ה12 אמור לעבור ניתוח לאיחוי קרע במיניסקוס. מבקש לדעת על ניתוחי מיניסקוס.. היסטורית הצלחה, סיכונים ואם יש המלצות על מרפאות ורופאים. תודה, [email protected]

מי שאמור להסביר את על הניתוח - הצלחות סיכונים וכול' הוא המנתח עצמו. אני יכול להמליץ לכם על אורטופד מומחה לברכיים - ד"ר גדעון בורשטיין. המרפאה שלו ברמת גן . טל- 03-6738090

27/04/2010 | 21:41 | מאת: סימונד

אני גם עברתי ניתוח כזה ברגל לפני שבועים אני בן 12 אני לא יכול ליישר את הרגל אני לוקח פיזיוטרפיה היה לי ניתוח מינסקוס וקרע ב acl ברגל ימין יהיה לבנך רגל נפוחה מאוד שבוע שבעויים וזה ירד עם הזמן צריך לעשות אחרי זה תרגילים כשאתה מרים את הרגל ועוד אמרו לי עם אני לא יישר את הרגל יהיה לי ניתוח נוסף כרגע יש לי 3 ברזלים ברגל אחד שמחזיק את המינסקוס ויש לי המלצה על דוקטור בר שנמצא באסף הרופא הוא עשה לי את הניתוח הזה דוקטור בר הוא אחד המתקדמים שיש בארץ באורדופדיה .יש סיכון שהרגל קצת תיהיה עקומה אבל אפשר לתקן את זה ללכת לפזיוטרפיה וזה יעבור רק עם עושים תרגילים כל שעה עגולה כל זה קרה לי מספורט איהבקות

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית