טאלוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

05/09/2007 | 01:08 | מאת: תומר

אני סובל מאוסטורוכונדריטיס של 11 מ"מ בטאלוס עקב השרות הצבאי מה עלי לעשות ??? והאם מגיע לי אחוזי נכות??? תודה רבה תומר

תיבק ע"י אורטופד מומחה כף רגל וקרסול . סוג הטיפול תלוי בממצאים הקלינים שלך ומידת הכאבים שישי לך. בדרך כלל מדובר בניתוח ארטרוסקופי לצורך הטרייה וקידוחים בעצם לגרות ריפוי . לפעמים יש אפשרות להשתיל סחוס בנגע שנלקח ממקום אחר בגוף בדרך כלל הברך מאזור שלא נושא משקל . לגבי נכות - תתיעץ בביטוח לאומי

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית