הסבר

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

24/08/2007 | 23:12 | מאת: רוני

ד"ר שלום עברתי לפני מספר חודשים ניתוח לשחרור פסצייה פלנטרית בשיטה מילעורית, כיום התחדשו הכאבים בעקב הרופא שלח אותי לבדיקת אי אם ג'י וכתב :"אזור ליטי באזור הטובריסיטי התחתון" שאלותי הן 1) מה פרוש המשפט הזה 2) האם ייתכן פגיעה עצבית ש"מתבשלת" מספר חודשים והכאבים פורצים רק עכשיו. תודה

EMG היא בדיקה למערכת העצבים . "אזור ליטי " הוא מונך רדיולוגי שמעיד על אזור עם פחות סידן בעצם מסיבה כל שהיא. לא כל כך מובן לי למה לשלוך לEMG לדעתי צריך להשלים בירור ע"י מיפו עצמות . כן יכול להיות פגיעה עצבית במתבשלת - NEUROMA- או הצתלקות של העצב .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית