הולקס ולגוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

31/07/2007 | 11:40 | מאת: אורית

ד"ר מסרי שלום! אני בת 47 ,לפני כחודש החלו לי כאבים בכרית כף הרגל. בביקור אצל האורטופד הוא המליץ על צילום כף הרגל, כדורי אטופן, מדרסי גבס ופיזיותרפיה. בצילום נקבע לי הולקס ולגוס, ולאחר צריכת כדורי אטופן 10 במספר, למשך 10 ימים. הכאבים עדיין לא חלפו, אלא להיפך, הכאבים החמירו. בהליכה ממושכת למעלה מחצי שנה אינני יכולה לדרוך על הרגל. האם כדאי לפנות לאורטופד למתן זריקה? או לחכות עד לטיפול הפיזיותרפיה שזה רק בעוד חודש ימים. אני מטופלת אצל ד"ר טיטיון מנהל מחלקת כף רגל וקרסול בביה"ח בלינסון. האם הטיפול שלו מסביע רצון? או שיש לך כיוון אחר? מצפה לתגובתך בנושא אורית

לפני ששוקלים ניתוח צריך למצות את כל האופציות האחרים . צריך להבין שיש סיבוכים בכל סגי הניתוח -גם הכי פשוטים שבהם. אני ממליץ להעזר בסבלנות ולא למהר כל כך לנתח.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית