DIAM

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

07/04/2007 | 11:00 | מאת: ביבי

אני בן 77סובל שנים רבות מכאבי גב בשנה האחרונה הכאבים גברו ויש לי קושי בהליכה ועמידהץ עשיתי הרבה פיזיוטרפיה הידרוטרפיה ואקופונטורה ללא הואיל [גם כל הזמן כדורים משכחי כאבים] במצב זה יעץ לי האורטופד לעבור ניתוח "דקומפרסיה +קיבוע DIAM " מדובר של 5חוליות בגב התחתון מה דעתך? בתודה ביבי

10/04/2007 | 09:44 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

לא הבנתי את השאלה- מה דעתי לגבי מה? אם יש היצרות של תעלה+ אי יציבות מלווה לפי CT+ קליניקה שאתה מתאר הרי הניתוח יכול לעזור

11/04/2007 | 07:11 | מאת: ביבי

השאלה היתה מה דעתך על סוג ניתוח כזה [כי הוא איננו ניתוח קונבנציונלי] DIAM ואם ידוע לך על הצלחות או אי הצלחות אשמח לישמוע מאנשים שעברו ניתוח מסוג זה בתודה ביבי

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית