דחוף - פריצת דיסק עם כאבים בברכיים ובבטן!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

12/12/2006 | 09:15 | מאת: אסנת

אני סובלת מכאבי גב כבר הרבה שנים. עשיתי טיפולי פיוזיוטרפיה ומקבלת כדורים נגד כאבים. בחצי שנה האחרונה התחילה תופעה חדשה של כאבים בבטן העליונה עם הקרנה לגב. רופאת המשפחה טוענת שהכאבים נובעים מהגב. עשיתי בדיקת הנשיפה ונמצאו חיידקים בקיבה טופלתי במשך חודש והמצב נרגע. אך שוב לאחר כחודשיים חזרו הכאבים בבטן העליונה הגורמים לכאבים במיוחד בלילות ואני לא מצליחה לישון במשך כל הלילות. הייתי אצל האורטופד ולפי ההבחנה שלו יש גם שחיקת סחוסים והמליץ על טיפול ב-ART50 פעמיים ביום וכדור נגד כאבים נובוקו. רופאת המשפחה המליצה שלא לקחת את ART50 מכיון שזה לא טוב לאנשים שיש להם רגישות בקיבה. הכדורים נובוקו וטרמדקס החריפו את הכאבים בבטן ואלגולזין עוזר רק מעט.

12/12/2006 | 10:31 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום אסנת אכן המצב נשמע דחוף לא סביר שדיסק יעשה כאבי בטן. ארט 50 משפיע לאחר תקופה של נטילה רצופה ולא מיידית אני ממליץ טיפול בהומיאופטיה מודרנית- הזרקה באיזור המיישרים+ טיפול בניקן בברכה קרבאל 03-6723472

12/12/2006 | 10:47 | מאת: אסנת

יש לי 2 שאלות נוספות:- מה בכל זאת ניתן לעשות עם כאבי הבטן העזים שמאופיינים גם בקשיי נשימה? האם יש קשר? לא ציינתי אך רופאת המשפחה הסבירה שכנראה הדבר קשור במצב נפשי עקב פטירת הבעל לפני כ-6 חודשים. ההמלצה שלה לפנות לפסיכולוג לשיחות. ולדעתה אני מחפשת תשומת לב ולא באמת יש לי כאבים בבטן?

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית