נפיחות בשוק

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

05/12/2006 | 21:12 | מאת: שרית

לאחרונה הבחנתי בהתמלאות קטנה בחלק הפנימי של השוק ברגל שמאל . לא מרגישה כאב ואין אדמומיות ולא כלום רק כשאני נוגעת במקום יש מעין בליטה שהיא חלק מהרגל ושאינה קיימת ברגל השניה. כמו כן בשבוע האחרון נוצר לי בגב כף היד בליטה כמו עצם קטנה שלא כואבת ולא שונה בצבעה האם יש מקום לדאגה???

06/12/2006 | 15:10 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

הבדקי הבדקי הבדקי לא נראה לי מדאיג אולם יש צורך שרופא ייראה

15/02/2007 | 23:04 | מאת: al

לפני כחמישה חודשים הרגשתי נפיחות בשוק שמאל . אני לא מרגישה כאב ואין אדמומיות או שום דבר אחר.רק כשאני נוגעת במקום יש מעין בליטה שהיא חלק מהרגל ושאינה קיימת ברגל השניה. האם יש סיבה לדאוג?

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית