כאבים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

04/12/2006 | 14:21 | מאת: koukoun

אני בן 46,לפני כשנה וחצי נפגעתי מתאונת דרכים מאז אני סובל מכאבים בצלעות (לאחר מיפוי עצמות נמצאו אצלי כ10 צלעות עם שבר) בכאבים בגב התחתון והעליון וכאבים באורך כל הרגל ימין עם נפיחות מדי פעם בכפות ברגלים,באחרונה ביצעתי שוב מיפוי עצמות (נמצא תקין) וMRI עמוד שדרה מותני נימצא תקין , לדברי אורטופד אין מה לעשות . השאלה שלי היא מימה יכול להיות הכאבים ,מהטיפול ולמי לפנות.

05/12/2006 | 08:38 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום . הבעיה נשמעת מורכבת מכדי לפתור אותה ללא בדיקה מדוקדקת שלך גש בשלב הראשון לבצע בדיקות דם- קראטינין, אוראה, כימיה, ספירת דם, ויטמין B12

05/12/2006 | 11:29 | מאת: koukoun

ביצעתי ב-13/11 בדיקות דם ולאלן התשובות : == 1.20 mg/dl Creatinine ser Bun ========== 9.90 mg/dl Cholesterol ==  271.00 mg/dl – גדול מהנורמה Hdl-Cholest === 59.00 mg/dl Ldl- Cholest =  193.40 mg/dl – גדול מהנורמה Icteric Index ====  3.40 index - גדול מהנורמה  44.20 %===== % Neutrophils - קטן מהנורמה  47.30 %==== % Lymphocytes - - גדול מהנורמה כל שאר הבדיקות בתחום הנורמה,האם תוכל לעזור לי יותר עם הביקות דם אלו.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית