שינויים ארטרוטיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

08/07/2010 | 11:48 | מאת: ח.א

שלום , אני משחק כדורסל וגם רגל , לאחר פעילות זו אני סובל מכאבים בקרסול שמאל , עברתי צילום כף רגל שמאל והממצאים הם:שינויים ארטרוטיים, דורבן עקב אחורי בנוסף אין לראות הסתיידות ברקמות רכות...אודה לתשובה נושא תודה מראש

צריך לבדוק אותך קלינית. לא תמיד ממצאים ברנטגן תואמים את התלונות.

12/01/2013 | 09:28 | מאת: אורנ

היתה לי תאונת עבודה נפגעתי בכתף ובגב התחתון עשתי מיפוי עצמות התשובה היתה קליטה מוגברת בכתף יתכן עקב שנוים ארטאואטים אני בת 53 מיןם נתאונה אני מוגבלת מאוד

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית