רשלנות רפואית ? עילה לתביעה?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

18/07/2000 | 00:10 | מאת: מירב

שלום רב! בגיל 15 אובחן אצלי דם וחלבונים בשתן מהכליות לאחר בדיקות דם שתן C.T ו-U.S נאמר לי כי הדם הוא סמוי:מקרוסקופי ושאין מה לדאוג כי לא תהיה לזה שום משמעות וזה לא יזיק לי: זה פשוט שם. במשך השנים היו לי סימפטומים של דלקות שהתבררו אחרי בדיקות מעבדה שאין צמיחה כך גם במשך שירותי בצבא שם ביקרתי גם אצל נפרולוג שנה אחרי שהשתחררתי טילתי בדרום אמריקה בבוליביה אושפזתי במצב התייבשות ולחץ דם גבוה שם אובחנה אצלי אי ספיקת כליות היום אני כבר אחרי השתלה ככל שאני מדברת עם מושתלים אני מבינה שהייתי אמורה להיות במעקב כל השנים ושאולי יכולתי לדחות את הדיאליזה וההשתלה בעוד כמה שנים. אני היום בת 23 אודה לך אם תענה לי ותאמר לי האם יש לי עילה לתביעת קופ"ח ואם כן למי עלי לפנות תודה מירב

24/07/2000 | 16:37 | מאת: רופא עובר אורח

איני יודע לגבי התיישנות אבל בעיקרון יש לך עילה לתביעה

24/07/2000 | 23:58 | מאת:

מירב שלום, כדי לדעת אם יש לך עילה לתביעה ברשלנות רפואית עליך לקבל חוות דעת של מומחה לרפואת משפחה ו/או נפרולוג, זאת תוכלי לעשות באמצעות עורך דין המתמחה בתביעות רשלנות רפואית, וחשוב שתפני לעו"ד העוסק בתחום שכן דרוש ניסיון בטיפול בתביעות אלה. אשר לזכותך לתבוע, מאחר והנזק נתגלה כשהיית קטינה, מירוץ ההתיישנות החל בגיל 18, ועל כן את זכאית להגיש תביעה עד שתגיעי לגיל 25 שנה. בהצלחה ובריאות.

28/07/2000 | 15:45 | מאת: עובר אורח

מיום קרות הארוע [או 18] אם אינני טועה