פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

04/09/2001 | 20:42 | מאת: שרית

שלום רב.. מעוניינת לשאול שאלה שלא כל כך קשורה לרופאים טופלתי בנטורפיל קוסמטיקה ל"הורדת שיערות לצמיתות" כביכול.. בהמשך התברר שהחברה בנויה כולה על רמאות (עקב עשרות תלונות) לאחר שישה טיפולים שבו הוחדרו לעור רגליי גלים למיניהם (בטענה שזה החומר האחראי על הסרת השיער).. התמלאו רגליי בפיגמנטציה כגון כתמים חומים .. אבקש לציין שאומנם יש לי נמשים בצורה סבירה בכתפיים ובבית החזה אבל מה שיצא לי ברגליים אלו לא נמשים אלה כתמים חומים ומכוערים בנוסף שיערות רגליי הפכו לקוצניים והתרבו.. אני מעונינת לתבוע את החברה מאחר והנזק שנעשה לי קשה לי ופגם בביטחוני האישי האם לפנות לעוד או לתביעות קטנות ומה הפרוצדורה תודה מראש שרית

10/09/2001 | 23:11 | מאת:

שרית שלום, הטיפול שעברת הוא במסגרת הרפואה האלטרנטיבית. לדעתי גם על מטפל ברפואה אלטרנטיבית חלים אותן חובות זהירות כמו על רופאים כגון מתן הסבר לגבי הסיכויים והסיכונים שבטיפול, המנעות מגרימת נזק ועוד. אני מציע כי תתיעצי עם עו"ד. אשר לאופן הגשת התביעה, יתכן ותצרכי לצרף חוות דעת לעניין האחריות והנזק ולכן המקרה לא ראוי להתברר בתביעות קטנות.

11/09/2001 | 15:22 | מאת: שרsh

ראשית תודה על ההתיחסות המהירה שנית - לא ראוי משמע יש לעניין סיכוי גדול בבית משפט מחוזי וחוסר סיכוי בתביעות קטנות וחוות דעת מטעם מי? שר