CMV

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/07/2001 | 22:21 | מאת: יעל

לעו"ד דיוויס שלום אני בת 29 אני חליתי בזמן ההריון בשפעת הלכתי לרופא שהבחן שפעת אמר לשכב במיטה נתן כדורים להקלה. ילדתי את ילדי שהיום בן שנתיים וחצי בלידה רגילה ללא סיבוכים. שוחררנו הביתה לאחר 3 ימים. שבני היה בין 10 חודשיים הובחן שהוא אינו שומע. לאחר בדיקות התברר שבזמן ההריון כאשר חליתי בשפעת היה לי נגיף CMV שפוגע בעובר וגורים לחרשות או פגיור או עיוורון. נאמר לי שרופא המשפחה צריך היה לשלוח אותי לגינקולוג או לבדוק בעצמו האם יש את הנגיף בגופי מאחר וניתן או לעשות הפלה או לנסות לטפל בעובר בעודו ברחמי כיום הילד עבר ניתוח שתל באוזן אחת. וכתוצאה מכך הוא נחשב ל100% נכות האם ניתן לתבוע לתשובתך אודה

12/07/2001 | 23:55 | מאת:

ליעל שלום, אני מטפל במספר מקרים דומים, לדעתי קיימת חובה לעשות בדיקת דם במהלך ההריון לשלילת CMV וחובת רופא המשפחה להפנותך לגניקולוג. צרי עימי קשר ואוכל להנחות אותך.

19/10/2001 | 17:24 | מאת: דידי

יש לי מקרה שלא בדקו לי במהלך ההריון המצאות נוגדנים ל CMV הילדה נולדה עם בעיות מספר אנא צור איתי קשר בנושא תודה