הידרוצפלוס המשך

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

08/07/2007 | 23:08 | מאת: חיים

לעו"ד דייויס היקר אמרת כי הפיצויים אכן משמעותיים שבמידה והוכח קשר סיבתי שבין ללידה הרשלנית לבין הפגיעה המוחית שממנו סובלת נכדתי אשמח לדעת האם מכול שנות עבודתך כעו"ד טיפלת במקרה כמו של נכדתי ( הידרוצפלוס ) והאם הפיצוי יכול להגיע לכמה מיליוני שקלים !!! בתודה מראש חיים

10/07/2007 | 23:35 | מאת:

חיים שלום סכום הפיצויים הסופי תלוי במשתנים רבים כגון שאלת האחריות והקשר הסיבתי וכמובן שיעור הנכות, הצרכים השיקומיים המגבלות בתפקוד ושיעור תגמולי הבטל"א שמקבלת הילדה כיום ותקבל בעתיד.

07/07/2008 | 02:02 | מאת: עמיעד

שלום, אני הורה לילד בן 3.5 שנים, חולה הידרוצפלוס, סי פי, עיוורון קורטיקלי, עיכוב התפתחותי חמור, פיגור שכלי, יש לו דלף v-p shunt מגיל חודש. השאלה: איך ניתן לקבל מידע בקשר לניתוח לייזרי שאמור לבוא כאלטרנטיבה לדלף, אם יש ניתוח לייזר בכלל.. או לקבל מאמר או אתר שמספק תשובה לשאלותיי. יכול להיות שניתוח כזה קרה בארצות הברית