הבנת פוליסת תאונות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

24/05/2007 | 21:09 | מאת: נחום

שלום . יש לי ביטוח תאונות אישיות שכולל כך כתוב ציטוט " פיצוי כולל נזק גופני כתוצאה מתאונה " בפוליסה עצמה כתוב בסעיף התאונות שהפיצוי הוא רק לקטיעת אברים ושברים וכוויות עקב תאונה . לצערי עברתי תאונת דרכים ונגרם לי נזק גופני ונשארתי עם נכות שלא קשורה לקטיעת אברים , שברים או כוויות . האם לדעתך יש מקום לתבוע את חברת הביטוח על סמך הסעיף פיצוי בגין נזק גופני מתאונה ? תודה

26/05/2007 | 14:05 | מאת:

נחום שלום ניתן לפרש את הפוליסה כך שיחול על המקרה אם תציג חוות דעת מומחה אשר יפרש את הפגיעה כמותאמת לפגימות המתוארות בפוליסה.